info@marshalltown-tools.nl - +31(0)654270818 - Sales Marshalltown Tools

 
Aanmelden voor de nieuwsbrief !
E-mailadres:
Voornaam:
Achternaam:

Over ons
Credit Card Keys Nederland BV


 

 

In 1993 zijn wij gestart als handelsonderneming en importeur op de Nederlandse markt.

Onze naam verwijst naar een product waar het voor ons allemaal mee begonnen is. De “Credit Card Emergency Key”. Deze kunststof autosleutel was in de 90’er jaren een populair product in de autobranche. De kunststof autosleutel in een creditcard formaat werd als reservesleutel op zak gedragen. Lekker plat, een reserve noodsleutel in bankpasformaat voor noodgevallen in je portemonnee of portefeuille. Autosleutel kwijt? Je buitengesloten van je auto? Gelukkig zat je Credit Card Key in je portemonnee.

Nu vele jaren later zijn wij uitgegroeid tot een internationale handelsonderneming. We leveren onze producten aan diverse klanten, in uiteenlopende branches, in binnen- en buitenland.

Een ding hebben onze producten gemeen; uitsluitend de beste kwaliteit.

We leveren werkplaatsorganisatie artikelen en sleutellabels van eigen productie aan de autobranche en industrie. O.a. via de webshops www.garageshop.nl en www.sleutellabel.nl We leveren sleutelbeheer oplossingen aan Industrie, de zorgsector, facilitair bedrijf, overheid, enz. O.a. Keymanager en Keytracer sleutelbeheer zijn daarin toonaangevend. Nooit meer zoeken naar sleutels in je organisatie. Hoe mooi klinkt dat. En het kan! O.a. meer informatie op www.keymanager.nl en www.sleutellabel.nl

Voor de bouwbranche importeren wij topmerken als Marshalltown (o.a. voor stucadoor en betonvloeren specialist), Arrow Tackers (handbediende en pneumatische nietmachines), en Estwing hamers. Stuk voor stuk TOP-merken uit de USA. Meer informatie én online kopen vindt u op, www.marshalltown-tools.nl, de webshop www.maxitools.nl, en via onze partner Alvernis, groothandel in afbouwgereedschappen en toebehoren in Almelo. Kwaliteit maar goedkoper vindt u in de webshop www.rsttools.nl

Een ander absoluut topmerk in onze range is Bulldog tuingereedschap. Vooral voor de professional, en de professionele doe-het-zelf tuinier uiteraard. Neem eens een kijkje in de Nederlandse webshop www.bulldogtuingereedschap.nl of stuur ons voor meer informatie een e-mail: info@creditcardkeys.nl Binnenkort een mooie uitbreiding van producten voor bouwbranche en industrie.