Bekijk het assortiment

Uitgelichte producten

Bekijk het gereedschap

Bekijk de producten

 
 

Huber.jongejan@rollins.co.uk - 0654270818 - Europe Sales

Droogbouw en Stucadoren

Bekijk de producten

Betonafwerking

Bekijk de producten

Tegelzetters en vloeren

Bekijk de producten
 
 
 
 
 

 

Rollins Group UK distributeur voor Europa van Marshalltown


De samenwerking tussen Rollins Ltd en Marshalltown USA begint ergens in 1930 De uitgangspositie van beide bedrijven passen naadloos. Uitsluitend de beste merken en kwaliteit verkopen en klaar staan voor je klanten.

Rollins staat bekend om z’n range aan topmerken uit de USA en Europa. We bedienen onze klanten vanuit ons 10.000m2 magazijn en hoofdkantoor in de buurt van Londen en distribueren onze producten snel naar onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

 

Onze ISO9002 certificering is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en stelt ons in staat om kwaliteit en service te waarborgen. We komen graag met u in contact om de commerciële kansen met onze merken met u te bespreken.

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard !

 
Aanmelden voor de nieuwsbrief !
E-mailadres:
Voornaam:
Achternaam:
 

MARSHALLTOWN: “VAAK GEKOPIEERD – NOOIT GEËVENAARD”


Het verhaal van Marshalltown begint al in het jaar 1890. Jesse en Lester Williams begonnen een kleine werkplaats voor het repareren van fietsen en auto’s en het maken van gereedschappen voor lokale aannemers. Een plaatselijk stukadoor vroeg hen om wat gereedschap voor hem te maken. De stukadoor was erg tevreden en van het een kwam het ander. De Williams broers brachten deze gereedschappen op de markt en nu 125 jaar later is MARSHALLTOWN een van de grootste gereedschap fabrikanten van de wereld.

 

Ondanks de groei en de innovatie is MARSHALLTOWN altijd trouw gebleven aan hun grondbeginselen: absolute topkwaliteit en eerlijke handel. Met meer dan 5000 producten voor de professional en de klusser in asfalt, baksteen, beton, droogbouw, vloeren, stukadoren, tegelwerk en ga zo maar door, staat Marshalltown wereldwijd bekend om de allerbeste kwaliteit en dat vertaalt zich in het allerbeste werk van de vakman.

 

USA’s Nr.1 is verkrijgbaar in Europa. Probeer het zelf, en je wilt nooit meer een ander merk